Elake-Karsten

Elin Ersson till Hinseberg

Av Karsten - 2018-09-14 18:18

PK-maffians och flyktingkramarnas hjältinna i Elin Ersson har funnits skyldig till brott då hon hindrade ett flygplan från att lyfta genom att vägra följa flygkaptenes order att sätta sig ner. Avsikten var att förhindra en utvisning av en kriminell afghansk man till Turkiet. Nu väntar förundersökning och åtal för lilla Elin. Hoppas rätten finner henne skyldig och dömer henne till ett långvarigt fängelsestraff. Detta kommer givetvis att överklagas av ett koppel asyladvokater som jobbar "pro bono" åt lilla Elin. Fallet kommer förmodligen att vandra ända upp i HD och jag hoppas att man statuerar ett exempel och ger henne ett kännbar fängelsestraff så att andra asylkramare som kommer på liknade idéer vet vad som väntar.


Det måste bli ett stopp på att gömma illegala invandrare i kyrkor och annorstädes och gå fria från straff. Kyrkor och kloster ska inte vara något fredat ställe utan dessa illegala migranter ska jagas med blåslampa och förvisas ut iur riket. Den som med avsikt gömmer utvisade pesoner ska straffas med fängelse i minst två år. (Helst hade jag ju sett att de ställdes mot en mur och arkebuserades).

Tilltag som Elin Erssons ska bedömas särskilt hårt då det drabbar tredje part (övriga flygpassagerare) och utgör ett hot mot flygsäkerheten. Det måste bli ett slut på allt daltade och allt godtycke inom asyllagstiftningen. Den som fått ett avslag ska utvisas omedelbart och hållas i förvar till utvisningen kan verkställas.

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards